BestRent
/ O Kompaniji


Best Rent a Car Beograd pruža usluge iznajmljivanja vozila bez vozača i sa vozačem u Srbiji i inostranstvu. Naša misija jesu zadovoljni klijenti, zbog čega nudimo raznovrstan izbor automobila po najpovoljnijim cenama u Beogradu.

Vozni park

Best rent a car Beograd vozni park


Best rent a car poseduje raznovrsnu flotu vozila. Na raspolaganju su vam mali gradskih automobili kakvi su Fiat Panda pop 1.2 ili Chevrolet Spark 1.0. Zatim, tu su i oni malo konfornijih poput VW Polo 1.0 ili VW Golf 1.6 TDI sa automatskim menjačem. Ako volite luksuznija vozila, nudimo vam Audi A6 2.0 TDI. A kada se odlučite za putovanje u većem društvu, među našom flotom vozila na raspolaganju vam je i Opel Vivaro CDTI sa devet sedišta. Prosek starosti naših vozila je do pet godina. Za istinsko uživanje u vožnji i potpuni konfor izaberite neki od naših automobila sa automatskim menjačem.

Prednosti

Prednosti iznajmljivanja vozila kod nas


Iznajmljivanjem automobila u našoj rent a car agenciji dobijate all inclusive uslugu. Nema nikakvih skrivenih troškova jer su u cenu uključeni: kasko osiguranje od štete (u slučaju nezgode ili štete obavezan je zapisnik policije), kasko osiguranje od krađe, osiguranje putnika, zeleni karton, aerodromske takse, PDV.Depozit prilikom iznajmljivanja vozila može biti i u gotovini. Nije obavazno posedovanje kreditne kartice.

Prilikom rentiranja vozila važno je znati da je broj pređenih kilometara u Srbiji neograničen.

Jednosmerni najam je takođe jedna od naših usluga. Kada želite da stignete na neku destinaciju, u drugi grad npr., a vozilo vam više nije potrebno, naš vozač preuzeće automobil na dogovorenoj adresi.

Best Rent a Car ima vozila koja će udovoljiti željama, potrebama i ukusu svakog klijenta. Sva naša vozila poseduju GPS, zimsku opremu, a po zahtevu klijenta i auto-sedište za dete i kolica za bebe, kao i krovne nosače. Svu tu dodatnu opremu dobijate potpuno besplatno na zahtev prilikom iznajmljivanja automobila.

Gde se nalazimo


Best Rent a Car Beograd se nalazi u ulici Svetog Save 57, u naselju koje je od aerodroma „Nikola Tesla“ udaljeno svega kilometar. Blizina aerodroma omogućava nam da vam naručeno vozilo dostavimo u rekordnom roku po sletanju na aerodrom. Takođe, vozilo koje ste naručili stiže i na vašu kućnu adresu kad god i gde god je potrebno u Beogradu i Srbiji.Rezervišite onlajn na našem sajtu, putem imejla office@bestrent.rs, ili nas kontaktirajte direktno na brojeve telefona: +381 64 659 4661 i +381 64 659 4661, kao i putem Vajbera i Votsapa.

Vaše zadovoljstvo našom uslugom nam je najvažnije. Dobro došli u Best Rent a Car Beograd!

Aerodrom Beograd i Aerodrom Niš


Dostupni smo za Vas svakog dana od 00-24h

Kontaktirajte nas putem telefona, Vibera ili WhatsApp na broj

+381-64-659-4661 Online rezervacija

Pouzdanost i Sigurnost


Naša firma je dobila sertifikata "Firma od poverenja 2019."

Pozovite nas


Da li ste spremni da započnete sledeću voznju sa nama? Nazovite nas ili nam pošaljite email i mi ćemo vam se javiti što je pre moguće!

Zapratite nas na Društvenim mrežama